30 de mii de cărți își așteaptă cititorii la Bookfest Chișinău

Cele mai bune produse, la cele mai mici prețuri le găsești direct la producător. Cele mai bune cărți le găsești la… edituri!

Doar pentru tine, Bookfest va reuni la Chișinău circa 30 de edituri din România și Republica Moldova sub un singur acoperiș. Vei avea șansa unică să analizezi cele mai noi oferte editoriale, cele mai citite și vândute cărți din ultimii ani și evident, să beneficiezi de cele mai avantajoase prețuri!

Astfel, circa 30 de edituri de pe ambele maluri ale Prutului îi așteaptă pe iubitorii de lectură să aleagă din cele peste 30 de mii de volume de cărți pentru toate vârstele și preferințele, la prețuri speciale. Timp de cinci zile, vizitatorii Bookfest vor avea ocazia să răsfoiască cele mai noi publicații, să participe la lansări de carte, dezbateri literare, ateliere și întâlniri de suflet cu personalități culturale marcante din România și Republica Moldova. Accesul la eveniment este gratuit.

31 august – 4 septembrie sunt cele cinci zile în care vă puteți întâlni cu unele dintre cele mai importante personalități ale lumii culturale din România și Republica Moldova, în cadrul Bookfest Chișinău

În fiecare zi, de la 10 la 20, publicul de toate vârstele este așteptat la lansările și atelierele din cadrul Bookfest.