Giorgiana Edel revine cu “O soartă la doi” (VIDEO)

Giorgiana Edel, interpreta originară de lângă Botoșani, dar stabilită în Austria, la Viena, de ani buni, revine în această toamnă cu o super piesă și un super clip! “O soartă la doi” – așa se numește noul single, compus și produs de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală din Spania.

Din spusele Giorgianei: “Dintotdeauna am dorit să experimentez ca artist, vorbind despre stiluri muzicale. “O soartă la doi” este “Altceva”. Chiar dacă lumea mă cunoaște drept o romantică incurabilă, prin această lansare am vrut să demonstrez că pot cînta și piese în alt stil muzical, decât balade de dragoste.”

Și la această piesă artista a filmat videoclip, unul foarte divers, or o putem vedea pe Giorgiana în diferite roluri – de la Proprietar de Restaurant, până la Bucătar Șef, descurcându-se de minune. Filmările s-au desfășurat la Constanța, videoclipul fiind regizat și produs de către Dan Mihai Lupescu.

Melodia și videoclipul vor avea o amplă campanie de mediatizare atât în România, cât și Republica Moldova. Reamintim, Giorgiana Edel este Bucătar Șef al unui restaurant de lângă Viena, demonstrând că Arta Culinară este compatibilă și cu muzica, or în timpul liber, mai compune poezii, pictează, pe muzica lui Mozart, iar „Acasă” pentru Giorgiana înseamna – Botoșani, Timișoara și Viena.