Conferință națională: „Lectura ca bază pentru cultură, cunoaștere și dezvoltare”

Biblioteca Națională a Republicii Moldova organizează ediția a 4-a a Conferinței Internaționale „LECTURA CA BAZĂ PENTRU CULTURĂ, CUNOAȘTERE ȘI DEZVOLTARE”, eveniment științific consacrat aniversării a 190 de ani de la fondarea bibliotecii și trei decenii de la atribuirea statutului de bibliotecă națională.

Conferința, devenită tradițională în cadrul Programului Național LecturaCentral, se va desfășura în regim hibrid cu transmisiune live pe canalul oficial de youtube al Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova.

La lucrările Conferinţei sunt invitați să participe reprezentanții tuturor tipurilor de biblioteci, cadre didactico-științifice de toate nivelele de învățământ, scriitori, cercetători în domeniile psihologiei, logicii, filosofiei practice, reprezentanți ai industriei cărții, decidenți în domeniu de diverse niveluri de responsabilitate.

Procedura de înregistrare pentru participare cu comunicare la conferință include completarea formularului (https://forms.gle/3TxiJZtwcu5CXViEA) , data limită 1 iulie 2022.

Termenul limită de prezentare a textelor articolelor este 1 octombrie 2022.

A se vedea condițiile de prezentare a articolelor

Pentru întrebări și informații suplimentare: e-mail: studiisicercetaribnrm@gmail.comadraganel@bnrm.md; tel.: 022 240070; Direcția Cercetare și Dezvoltare în Biblioteconomie și Științe ale Informării. Secția Studii și Cercetări

Conferința va avea loc la 22 – 23 august 2022, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Sala Arte și Hărți, etajul 1, blocul II (str. 31 August 1989, nr. 78)