Artiști de pe ambele maluri ale Prutului vor evolua la Festivalul Lupilor, organizat în Rezervația Naturală Codrii

Mai mulți artiști de pe ambele maluri ale Prutului, printre care Paraziții, Pavel Stratan și Adda, vor încânta publicul prezent la Festivalul Lupilor, organizat în perioada 12-14 august în Rezervația Naturală Codrii. 

Deschiderea festivalului va avea loc pe 12 august, la ora 18,00, la care vor participa Dj Markus Lawyer, Cristina Scarlat, Siaj, Dj Denisez Lefter, Pavel Stratan și Cezar Stratan. Programul va include dansuri tribale, fire show, cântece de leagăn și balade în camping, dansul nimfelor la rug, potrivit Moldpres.

Pe 13 august, teritoriul festivalului va servi drept spațiu de creație și artă, unde se vor împleti legende, se vor spune povești, se va cânta și dansa, se vor ține ateliere meșteșugărești și recitaluri, șezători și ritualuri. De asemenea, vor cânta surorile Osoianu, Ansamblul „Plăieșii”, Adda, Ansamblul Etnofolcloric „Ștefan Vodă”, Frate Gheorghe ș.a.

Pe 14 august, în cadrul festivalului vor evolua Satoshi, Tatuni Misha bird, Murmur de izvar, Guz & kapushon și Paraziții.

Evenimentul este organizat de Media Show Grup și Alex Calancea sub patronajul Ministerului Culturii.