„ALIONA VISCUN GÎDILICĂ: Niciodată nu am căutat fericirea în MULT… ” Noul nume al artistei și noua piesă de dragoste. Vezi schimbările din viața artistei!

Adorata interpretă Aliona Viscun lansează o  nouă piesă „Visul dragostei” , creație proprie , despre cel mai dorit sentiment al omenirii, dragostea, o intercalare a ceea ce visăm și ceea ce trăim, din spusele artistei.

Totodată, interpreta a venit cu o senzație pentru toți admiratorii, afișând pe pagina de Facebook câteva fotografii și un mic „DA” , o surpriză pentru toți fanii, care au aflat că Aliona Viscun a devenit oficial Aliona Viscun-Gîdilică, în armonie profundă cu sine și fericită, așa cum ne mărturisește chiar protagonista, deși nu prea discută detalii din viața personală:

Ce ține de  noutățile de pe pagina mea de Facebookb, numele Aliona Viscun-Gîdilică este numele de familie a soțului,cu care la data de 06.10.2023 am avut cununia Civilă.Ca să fiu mai explicită,am divorțat cu fostul soț, de comun acord, pentru că atunci când ceva nu merge bine, fiecare trebuie să meargă pe drumul său. Această temă o las închisă așa  cum nici nu am deschis-o în nici un interviu, nici la un post de Radio sau TV. Nu mi-a plăcut nici o dată să-mi fac cariera artistică prin istorii si povesti de viață. Da…dacă mi-aș povesti viața mea ,cred că aș povesti-o în lacrimi, de aceea  prefer mai bine  să cânt și să aduc lumii buna dispoziție și zâmbete.

Întrebată cum și-a întâlnit jumătatea, cum se simțe acum și cum s-a schimbat viața ei după formarea unui cuplu official, am primit un răspuns puțin neașteptat, dar în stilul interpretei:

Pentru a forma un cuplu, nu e nevoie de ani de zile să te cunoști… e nevoie de Compatibilitate ,Respect ,Incredere, Sinceritate și Susținere, de aici pornește și scânteia dragostei. Întâlnirea mea si a soțului Constantin  cred că nu a fost una întâmplătoare. Toate vin când te astepți mai puțin. Ne-am cunoscut la un eveniment…mai în glumă, mai în serios, așa a fost să fie…Nu este din domeniul artistic, dar e pasionat de muzică și artă, cunoaște foarte multe lucruri pe care  eu nu le cunosc, e un bărbat interesant și înțelegător, cercetează ce  nu cunoaște se informează și discutăm pe orice temă. Am  găsit în el un Om bun,un Prieten sincer ,un Soț atent,grijuliu,înțelegător și respectos.

Nu am așteptat cerere în căsătorie ca în filme. Prin  comunicare și discuții am ajuns si la Subiectul -CĂSĂTORIE. Înainte de a-i da eu un răspuns concret, l-am întrebat dacă e pregătit să-și asume responsabilitatea de soț știind Funcția și Activitatea mea Artistică, care cer Responsabilitate Punctualitate și Susținerea celor apropiați…fără a sta pe gânduri mi-a răspuns accentuat:,,Mereu,Oriunde și Oricând”. Am depus cererea de căsatorie și acum suntem Oficial Soț și Soție și locuim în Chișinau.

Nu am putut să nu o întrebăm cum se simte cu noul nume de familie:

E ca și cum te-ai muta în casă nouă și iți aranjezi lucrurile. Sper că fiu înțeleasă felul cum am răspuns.

Soțul și până  și după oficializare,este grijuliu, îl văd și simt fericit. Prima întrebare a celor care mă cunosc la fel mă întreabă: cum  rămân cu numele de scenă…Nimic nou sub soare- ALIONA Viscun-Gîdilică.

Aliona Viscun Gîdilică este o soție responsabilă, iar meseria niciodată nu o încurcă să ducă o viață de familie fericită:

Programul meu și agenda mea  nu mă impiedică să fiu la ora propusă acasă..să iau masa împreună cu familia,iar pe masă să am bucatele cele mai gustoase, pregătite de mine, așa ,,Ca la mama acasă”.

Planurile de viitor vor veni de la sine… așa ne mărturisește interpreta:

Așa cum am mai spus si în alte interviuri…Las lucrurile să meargă de la sine și dacă totuși sunt Omul SURPRIZELOR -prefer să surprind admiratorii si toti cei care mă cunosc si mă urmăresc. Toti avem dreptul la fericire, depinde de ce iți doresti. Nici o data nu am căutat fericirea în MULT…Îi multumesc Bunului Dumnezeu pentru ceea ce am. Multumesc tuturor pentru apreciere și motivație. Multumesc Familiei mele pe care o iubesc neconditionat!